YELLOW & BLUE

yb_logo

YELLOW & BLUE je blagovna znamka okolju prijaznih gospodinjskih detergentov in čistilnih sredstev. So zamisel in končni produkt naših prijateljev Čehov, pod vodstvom podjetja Tierra Verde in njegove ustanoviteljice Nataše Foltánove.

»NE DELAMO SAMO ZATO, DA SLUŽIMO DENAR. SLUŽIMO DENAR, DA SLUŽIMO SVETU«

Ta čudovit planet je naš dom, sem spadamo. Občutek ločitve je iluzija, naša duša je združena s »anima mundi« (duša sveta-vesoljna duša). Prihajamo iz istega vira, mi smo ENO.

Duša nas kliče nazaj domov, k enotnosti. Prisluhnili smo temu klicu. Naše delo ni samo posel služenja denarja, ampak storitev za ljudi in cel planet.

Produkti, ki jih delamo so naš odsev. So izraz našega pogleda na svet. Ljubezen in strast, ki ju imamo ob ustvarjanju produktov, sta zakoreninjeni v njihovi duši. Produkti, ki jih izdelujemo in samo podjetje sta naše priznanje ljubezni svetu in znak naših sanj. So orodje s katerimi pomagamo ustvariti svet v katerem želimo živeti.

Hvala, ker nam pomagate služiti svetu.

– Nataša Fultánová, lastnica podjetja TIERRA VERDE s.r.o.

logo-tierra-verde-2014-en

 

 

 

 

 

Produkti:

Mnogo izdelkov vsebuje naraven izvleček saponina iz pralnih oreščkov, ki so organsko pridelani v Indiji. Namesto umetnih dišav se uporabljajo eterična olja, večinoma sivkino eterično olje iz Provanse.

Ne uporabljajo se barvila, optična belila in druge kemikalije, ki so pogost vir alergij. Vsi izdelki so hitro, bio razgradljivi v odpadni vodi. Njihove sestavine govorijo zase.

Preizkusite jih sami.