GEL ZA PRANJE PERILA iz pralnih oreščkov

Osnovna verzija:

  • NARAVNO
  • Z ETERIČNIM OLJEM SIVKE (NAJBOLJ PRODAJAN IZDELEK)
  • Z ETERIČNIM OLJEM POMARANČE
  • Z ETERIČNIM OLJEM TROPSKE VERBENE (NOVO OD 5/2015)

Nežen, vendar učinkovit pralni gel na osnovi izvlečka organskih pralnih oreščkov. Idealno za pranje barvnega perila in pri vseh temperaturah. Ohranja barve.

DOZIRANJE: Uporabi dozirni lonček (30 ml) za pralni cikel. Za zelo umazano perilo in na območju trde vode uporabite dvojni odmerek gela.

1 l pralnega gela zadostuje za do 33 pranj.

SESTAVINE: 5-15% prah sode, <5% izvlečka organskih pralnih oreščkov, silikati, ksantan gumi, denaturiran etanol, kelator(edds), natrijev benzoat, v odišavljeni veziji: naravna eterična olja.

Izdelek ne vsebuje oljnih derivatov, fosfatov, sintetičnih dišav, sintetičnih barv in belilnih sredstev. Hranite izven dosega otrok.

Posebna verzija

  • ZA VOLNO IN FINE TKANINE (vsebuje lanolin in ima nevtralen ph)

Nežen pralni gel na osnovi izvlečka iz organskih pralnih oreščkov za volno in fine tkanine, z naravnim lanolinom in nevtralnim ph. Idealno za pranje do temperature 40°C in za ročno pranje perila.

Sestavine: 5-15% prah sode, <5% izvlečka saponina iz organskih pralnih oreščkov, <5% silikatov, <5% lanolina, denaturiran etanol, ksantan gumi, natrijev benzoat.

  • ZA FUNKCIJSKO PERILO S KOLOIDNIM SREBROM

Pralni gel na osnovi pralnih oreščkov, za funkcijsko perilo, v glavnem za soft-shell, oblačila z votlimi vlakni in perilo iz mikrofibre. Umazanijo odstrani brez zamašitve por vlaken in ne pušča ostankov, ki dražijo kožo. Ne vsebuje oljnih derivatov, fosfatov, belilnih sredstev, dišav in barvil. Vsebuje koloidno srebro, ki ima protimikrobne in proti glivične lastnosti. Uporaben tako za ročno pranje, kot za pranje s pralnim strojem. Pri pranju funkcijskega perila ne uporabljajte mehčalcev. Pri ročnem pranju dodajte ½ merilne posodice na vsebino pranja. Za večje madeže iz organskih snovi nanesite nerazredčen gel, pustite namakati in nato nežno podrgnite s prsti. Nato operite na strojno ali ročno.

Sestavine: <5% izvlečka organskih pralnih oreščkov, ne-ionski rastlinski surfaktant, kelator(edds), koloidno srebro, denaturiran etanol, ksantan gumi in natrijev benzoat.

Vsi naši proizvodi vsebujejo vodo, ki na splošno ni navedena pri sestavinah.

Pakirano: 250 ml/1l steklenica/5l plastična posoda/25l plastična posoda

gel_za_perilo