Ekipa

“Človeštvo je eno in ta mali planet je naš edini dom. Če naj ga ohranimo, mora vsak od nas izkusiti občutek odgovornosti in nesebični ljubezni.” Dalai Lama

Ekipa CENTRA ZELENIH REŠITEV za EKO DOM

Skupina pogumnih žensk smo se odločile, da bomo naredile vse, da svojo družino preživljamo s svojim znanjem in delom, ki nas v celoti izpolnjuje. Smo na dobri poti, da nam to v celoti uspe.

Vsaka od nas je izjemna. Prečudovita v sebi, v svoji biti in delovanju. Vsaka od nas je na enem področju edinstvena. Združile smo svojo žensko energijo, sposobnosti, predanost, socialni čut in vztrajnost, ter ustanovile Center za EKO DOM. Vse smo okoljsko osveščene, družbeno odgovorne, znamo žagati, šivati, plesti, čistiti, kuhati, pisati, ustvarjati, uporabljati digitalno tehnologije, marketing. Vsak dan se učimo in učimo. Poslušamo. Sebe in druge. Ljubimo življenje, naravo in živali. Vsak dan sprosti si prizadevamo ustvarjati vedno lepši svet. Najprej z vzgledom in spoštovanjem.

Ustanovile smo Društvo Pupillam, socialno podjetje – CENTER ZELENIH REŠITEV ZA EKO DOM in blagovno znamko trgovine ECO GREEN APPLE.

Zakaj? Ker hočemo varen in zdrav dom za svojo družino. Me in milijone žensk po svetu. In s svojim delom preživljati družino in ustvarjati lepši svet.

Kako lahko to dosežemo? Z osveščanjem, informacijah, prodaji varnih in zdravih izdelkov in storitvah za dom, opremo, pranje, pomivanje, nego in čiščenje v gospodinjstvu.

EKIPA KO DVIGNEM SEBE, DVIGNEM MARIBOR – na strani www.kodvig.si