HUMANITARNOST

Posamezniki in podjetja, ki smo trajnostno naravnani in družbeno odgovorni, enostavno ne moremo delovati brez humanitarnih aktivnosti. Notranja sila nas vodi, da si prizadevamo olajšati življenje vsem živim bitjem na svetu, ki potrebujejo našo pomoč. Zavedamo se, da je družba tako močna, kot je močen njen najšibkejši člen. In vsak člen je pomemben.

V naših akcijah skušamo olajšati življenje staršem bolnih otrok, zato z akcijo DAJ NAPREJ IN PODARI SONCE zbiramo donacije za okrevanje otrok po operacijah ali pri težjih boleznih. Nekatera podjetja nam poklonijo svoje viške, izdelke, ki jih bremenijo, mi pa jih za prostovoljne prispevke ponudimo na stojnicah ali policah v trgovinah. V kolikor imate zaloge, ki vas bremenijo, jih lahko poklonite ali pa donirate denar na:

Društvo Pupillam, so.p., Ulica heroja Šaranoviča 27,  2000 Maribor

KODA namena: CHAR

Namen: prispevek za otroke

IBAN SI56 6000 0000 0245 287

BIC banke: HLONSI22

Referenca: SI 99

Rezultate akcij objavljamo na FB DAJ NAPREJ IN PODARI SONCE.

 

Tudi živali so deležne naše pozornosti. Še posebej podpiramo prizadevanje Alenke, ki skrbi za zavržene in trpinčene pse v Bihaču (BiH). Če boste pomislili zakaj smo se odločile za bosanske pse in ne za pse v Sloveniji, vam pojasnimo, da se v Sloveniji hitro najdejo ljudje, ki pomagajo, v Bosni pa skoraj nihče. Zato za njih zbiramo prostovoljne prispevke, ponudimo pa ročno izdelane in reciklirane zapestnice, ki služijo v dober namen. Še zmeraj lahko donirate:

Društvo Pupillam, so.p., Ulica heroja Šaranoviča 27,  2000 Maribor

KODA namena: CHAR

Namen: prispevek za živali

IBAN SI56 6000 0000 0245 287

BIC banke: HLONSI22

Referenca: SI 99

Naše aktivnosti lahko spremljate na FB strani PUPILLAM