Zdrava komunikacija

Se vam dogaja, da vas ne razumejo ali vi ne razumete drugih? Ali pa vas napačno razumejo? Govorite: “Nisem tako mislil/a?” pogosto?

 

Dobra komunikacija je veščina, ki se je lahko naučimo. Z boljšo komunikacijo poteka vse lažje, hitreje in bolj učinkovito. Posledično smo bolj uspešni, zadovoljni in srečni. Morda imamo tudi več časa zase in svoje hobije ali pa za več dela, če nas to osrečuje. Ne izgubljamo časa in energije za pojasnjevanje.

In tega se lahko naučimo tako, kot smo se naučili voziti kolo, avto, da smo bolj mobilni, in kot smo se naučili uporabljati vso moderno tehnologijo, tudi kot smo se naučili skuhati vsaj enostaven obrok, da nismo lačni.

 

Na naših delavnicah, treningih in šoli se lahko naučite učinkovite komunikacije s seboj in drugimi. Si predstavljate koliko lažje bi vam bilo tako v poslu, kot z domačimi, če bi se bolje razumeli? Že sama beseda razumeli pove, da gre za sposobnost sporazumevanja, komunikacije.

 

Naš program temelji na načelih NLP – nevrolingvističnega programiranja in njegovega delovanja v praksi in na osebnih izkušnjah predavateljice. Iris Magajna je predavateljica, ki se je zraven splošnih veščin komuniciranja specializirala za uporabo besed, pomenu in moči besed pri komunikaciji s seboj in drugimi. Zase pravi, da je diplomirana mama treh otrok, z veliko izkušenj s starši, taščami, šefi, sodelavci, partnerji, že iz otroštva aktivna in radovedna na vseh področjih, izobraževala se je na ekonomiji in tečajih za pridobivanje neformalnega znanja za povečanje kompetence na področju managementa, trgovine, kadrovanja, projektnega vodenja, joge, meditacije, astrologije, zakona privlačnosti, Feng Shua, zdravljenja z vodo, barvami, vizualne komunikacije, večanja čutnih zaznav… in izobražuje se nenehno, vsak mesec.

Sodelavci in poslovni partnerji pa pravijo, da je kot mama, ki z besedo vodi svoje otroke po njihovi poti, ki jih spodbuja in jim pomaga odkrivati njihove potenciale.

Verjetno imajo oboji prav, saj je pri svojem delu uspešna na podlagi večletnih izkušenj v direktni prodaji, vodenju timov, kadrovanju in kot predavateljica na področju komunikacije, razvoja ciljev, motivacije in osebnega razvoja posameznika in timov.

Na delavnicah uporablja vsa svoja znanja in sposobnosti, tudi nasvete in pomoč drugih strokovnjakov na različnih področjih, ki so potrebni za napredek udeležencev delavnic. Je odprta, komunikativna in srečna oseba, pripravljena, da svoja znanja preda slušateljem in se od njih tudi nekaj nauči.

Predavanja, delavnice, treningi in šola komunikacije so primerni za vse, ki komuniciramo. To pa smo vsi, tako doma, kot v poslu.